Известие

Collapse
No announcement yet.

ALFA155 ABS???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ALFA155 ABS???

Здравеите!От няколко дни имам Алфа 155,до сега не съм се интересувал от марката,но ми испадна колата в много добро състояние само с малки забележки,но иксам да ви попитам....когато я купих на таблото светеше лампа(кола която поднася)човека ми каза че това е АБС и сжети заштото не работи...от време на време лампата гасне и АБС-са ми работи като сжветне и не работи...информативно попитах в сержис и ми казаха че тожа не е АБС а е тракшъх контрол,тогава кажете ми има ли лампа за АБС и ако това е тракшън контрол за каво е и защо като свети не ми бачка АБС става вапрос за Alfa155-1.7TS 93g

Тая лампа си е точно за АБС-а.
    Който знае италиански да превежда :P
    155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Мерси много за инфото...да ви кажа за сега впечетленията са ми само че колата варви горе доло добре за 1.7...харчи бая и вози доста твърдо...имам много странно скърцане на тампона на десния макферсон ими казаха че е за смяна ама ше е като се поопарича малко...някои ако може да ми даде някои полезен савет за колата....мерси предварително

Comment

Това с тракшън контрол-а много ми хареса
        А иначе, имаш проблем с някой от датчиците най-вероятно. Забелязал ли си кога се получава ?
        При мен понякога дава грешка когато потеглям от наклон или минавам през големи неравности веднага след потегляне, а понякога и при по-обилен дъжд. След като изгася колата и пак запаля, грешката се изчиства.
        Alfa Romeo 155 2.0 T.SPARK 8V

Fiat Grande Punto - 1.4 16V/95 Dynamic

Comment

алфата ми е без абс но имам делта с тази екстра. та на нея ми светка този символ/изключил абс/ при по-мокро време а тогава най-трябва! пратиха ме до италсервиз/под кръговото на 4-ти километър/там щяли да решат проблема. все още си карам така но скоро ще ги посетя/май/
          155 2,0ts 8v '93 ex;Crosswagon '05

Comment

Първоначално публикувано от nikkysix
            алфата ми е без абс но имам делта с тази екстра. та на нея ми светка този символ/изключил абс/ при по-мокро време а тогава най-трябва! пратиха ме до италсервиз/под кръговото на 4-ти километър/там щяли да решат проблема. все още си карам така но скоро ще ги посетя/май/
            А ти сигурен ли си, чe нямаш ABS ?
            Alfa Romeo 155 2.0 T.SPARK 8V

Fiat Grande Punto - 1.4 16V/95 Dynamic

Comment

Смени датчика на АБС-а.
              АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
              FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

Working...
              X